2011. február 27.

ZÖLD FÜRDŐSZOBA

 Kék párjaként jöjjön a másik befutó, a zöld fürdőszoba. Egyértelműen melegebb a hatás. Az első fotón csak egy-két helyen jelenik meg a zöld, ezzel egy lágyabb, nyugodtabb teret érünk el. A zuhanykabin zöld üvegfala meghatározó a térben, talán épp elég is ennyi zöld a fehér fürdőben. Mellette a kiegészítők: törölközők, szappantartók lehetnek színesek, de a szaniterek, csempék, bútorok sima fehérek.
 Itt a padló és a plafon kapott zöld színt, és a mosdó mögötti falszakasz lett zöld és fehér mozaikokból kirakva. Izgalmas hatást értek el a felfelé ritkuló zöld mozaikdarabokkal. (Számomra ezzel rendetlenséget is sikerült varázsolni a fürdőben) 

 Egy igazán zöld fürdő, nem sajnálták a falról sem a zöld csempét, a padlóról sem a zöld járólapot, sőt a plafont is szépen bezöldítették. Nekem ez már túl borongós, sötét hatást kelt, és nem igazán a tisztaság jut róla eszembe...

 Mini modern zuhany, csak egy kis zöldet használtak, hogy az egyhangúságát feloldják. Szerintem sikerült megtalálniuk a kellemes arányokat.

 Csempe helyett itt festett falak vannak. Könnyebben lehet változtatni a színeket, ha valaki megunja, de ha nedves lesz, hamar foltos lehet a fal :(

Egy merészebb megoldás bevállalósoknak.

 Klasszikus formákkal, finom, leheletnyi zölddel.

Még egy mozaikokkal kirakott fal, az elszórt fehér darabok oldják a monoton zöldet.


1 megjegyzés:

  1. A zöld mozaik egyszerüen gyönyörü!!!! A klasszikus szaniter formával és az arany szinü csapteleppel nagyon elegáns. Az utolsó elötti képen, a pisztácia színü faburkolat visszafogott, szép megoldás.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...