TERVEK

Bodrogi étterem - BAH csomópont

Családi ház Kádártán
Fiúszoba HerendenPanel lakás átalakítása Veszprémben

Családi ház BudapestenHotel szoba és fürdőszoba
Garzon lakás Budapesten


Legújabb megrendelőnk az új egy terű lakását szerette volna külön nappali-étkező-konyha és háló részre választani. Minden bútordarab megvolt, csak a gipszkartont hívtuk segítségül. A leválasztás nem zárja el egymástól a két teret teljesen, de optikailag mindenképpen jelezzük vele, hogy más funkcióról van szó. A lakás nagyon kicsi, így nem vált volna előnyére, ha teljesen lezárjuk. Így nagyobb a térérzet és a fények is mindenhova eljutnak. Budapesti lakás nappalijának átalakítása

ilyen volt...ez volt a terv:

...ilyen lett:
Békési lakás szobájának átalakítása

 ENNÉL A SZOBÁNÁL HATÁROZOTTABB ELKÉPZELÉS VOLT A RÓZSASZÍN, MINT ALAPSZÍN. BÚTOROKAT FEHÉR ILL. FA SZÍNŰ VARIÁCIÓBAN IS KIPRÓBÁLTUK. A SARKI, TETŐTÉRI SZOBA KÉT FERDE FALSÍKJÁVAL ERŐSEN KORLÁTOZTA A LEHETŐSÉGEKET. EGYETLEN MEGLÉVŐ-MEGMARADÓ BÚTORDARAB EGY ÚJ ÍRÓASZTAL, AMIHEZ RAGASZKODNAK A MEGRENDELŐK. FONTOS VOLT MÉG, HOGY MINÉL TÖBB SZEKRÉNY LEGYEN, HOGY A RUHÁKAT, JÁTÉKOKAT INKÁBB ZÁRTAN LEHESSEN TÁROLNI, EZZEL A REND HATÁSÁT FOKOZNI. 
IGYEKEZTEM FŐLEG A KIEGÉSZÍTŐKET, ILL. KÖNNYEN CSERÉLHETŐ-VÁLTOZTATHATÓ ELEMEKNEK SZÍNT ADNI, HA KÉSŐBB A PINKBŐL KIÁBRÁNDULNÁNAK, KÖNNYEN VÁLTOZTATHATNAK. 
BARNA (FA SZÍNŰ) BÚTOROKKAL EGY KOMOLYABB HATÁST ÉRHETÜNK EL. 

Herendi lakás lányszobájának átalakítása
KÉMÉNY PINKRE FESTVE, ÁGY LEENGEDVE, AZAZ NEM EMELT ÁGY, ÉS A BEÉPÍTETT SZEKRÉNYSOR HELYETT EGY SZELLŐS KANAPÉ - KIS POLCOKKAL MEGOLDÁS

ÁGY MELLETT KIS POLCOK, AMIN A KEDVENC KÖNYVEK LEHETNEK, HOGY ESTE MÁR NE KELLJEN KIKELNI AZ ÁGYBÓL, ÚGY TUDJON VÁLOGATNI A KÖNYVEK KÖZÖTT

BALETTOS LÁNYOK A FALON - FALIMATRICA

VIRÁG MOTÍVUM A FALON - FALIMATRICA A WALLTREND - TŐL

AZ EGYIK FALON OBIBAN KAPHATÓBORDÓSLILA, AVAGY SÖTÉTPINK SZÍNŰ NYOMOTT VIRÁGMINTÁS TAPÉTAHÁLÓ ÉS NAPPALI FELÚJÍTÁSA


10 ÉVES LEÁNYZÓ SZOBÁJARégi bérház lakása új megvilágításbanCsaládi ház nappalijának újjászületése Veszprémben

Egyik kedves ismerősöm szólt, hogy szeretne valami MÁST, valami újabbat, modernebbet, de egyes bútordarabokhoz ragaszkodik. Elképzelése nem volt, csak azt tudta, hogy nem szeretne komoly átalakítást, inkább csak kissebb beruházást.
Mindenképp szeretnék valamilyen színt belevinni, mert attől kicsit felfrissülne a lakás. A meglévő kéményt, amit nem használnak, de kiáll a falból kihangsúlyoznám. A függönyök is hasonló színt kapnának, akárcsak a szőnyeg. A meglévő járólap helyett melegburkolatot javasoltam, az otthonosabb hangulat elérése édekében.
VESZPRÉMI CSALÁDI HÁZ HÁLÓSZOBÁJÁNAK ÁTALAKÍTÁSA

EGY LAKÁS NAPPALI-ÉTKEZŐ KONYHA TERÉNEK MEGÚJULÁSA
Megbízónk nem tudta elképzelni, a meglévő falakat kidöntve hogyan tudná használni a nappaliját, étkezőjét, konyháját. Az egészet kibeleztük, kicsit tologattuk a funkciókat, végül ez lett a befutó elrendezés.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...